Crepes Provencaal

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek in een droge koekenpan zachtjes uit.
  • 2 Neem de plakjes spek uit de pan en bak het gehakt met de Provencaalse kruiden, een snufje zout en een snufje peper al roerende 5 minuten op een hoog vuur. Zet het vuur af.
  • 3 Snijd de tomaten in kleine stukjes.
  • 4 Roer van de bloem, het ei en de melk een beslag zonder klontjes.
  • 5 Bak van het beslag in een kleine koekenpan 8 dunne flensjes.
  • 6 Verwarm het gehakt op een hoog vuur.
  • 7 Beleg de warme flensjes met de sla, tomaat, het gehakt, de plakjes spek en de zure room. Vouw ze dubbel.

Crepes Provencaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Iers rundvlees met tomatenrijst en rode wijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kip provencaal
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Provencaal
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visquiche Provencaal A La Ivo
20-30 min -
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Gevuld Met Kaas-eisalade
10-20 min -
Bekijk recept
Simba's Crepes Suzette
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Suzette
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept