Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kweeperen in schijfjes snijden; groenten in tamelijk groet blokjes snijden. Snij de lamsschouder in /- 12 stukjes. Verdeel het vlees over 4 tajines of 1 grote. (tahine is een typische stenen schotel om in oven te bakken ) U kan ook vuurvaste schotels gebruiken. Verdeel de groentjes rondom het vlees, doe de kaneelstokjes erbij, look en provencaalse kruiden, peper en zout, giet de bouillon er over. Verdeel de kweeperen over de potjes. Laat nu alles 90 minuten stoven in een voorverwarmde oven op 200?. Verwijder de stokjes kaneel. Bestrooi het gerecht met de amandelschilfers en zet nogmaals 5 minuten in de oven. Serveer onmiddelijk met een potje couscous

Tajine Met Lamsvlees En Kweeperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Brood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kweeperen Op Cognac
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tahine Van Lamsvlees Met Kweeperen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept