Gegrilde Provencaalse Lamsbout

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lamsbout, dwars op de vezel van het vlees, in plakken van 4 cm lang en 1 cm dik. Bestrooi deze met selderijzout en peper. Vermeng olie, kruidenazijn, ui, tijm, rozemarijn, bassilicum, marjoraan en basterdsuiker met elkaar. Pers 2 tenen knoflook erbij uit en roer ales goed dooreen. Doe het vlees in een kom met de marinade, haal de plakken er goed doorheen, dek met folie af en laat het zo gedurende 2-3 uur buiten de koelkast staan. Rooster het vlees onder de voorverwarmde grill in 7-8 minuten gaar en bruin.

Gegrilde Provencaalse Lamsbout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept