Provencaalse Kalfsvleesreepjes

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bebloem de kalfsvleesreepjes (doe de reepjes in een zakje, voeg de bloem toe, knoop het zakje dicht en schudden). Verwarm een wok, voeg de olijfolie toe en fruit de in ringetjes gesneden lenteuitjes. Voeg de kalfsvleesreepjes toe en bak ze rondom bruin. Dan de klein gesneden champignons toevoegen, de in stukjes gesneden pommodori′s en de Provencaalse kruiden (Indien u de kruiden niet op oliebasis kunt verkrijgen kunt u ook droge kruiden toevoegen. Week de kruiden dan even in olijfolie.) Roerbak totdat alles warm is en dien meteen op. Lekker met verse tagliatelli.

Provencaalse Kalfsvleesreepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes Met Kruidenrijst
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Roerbakschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes van Els
0 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept