Vissoep, Provençaalse-

8
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit intussen 3 el olie in de soeppan en bak hierin de ui zachtjes ± 5 min. en voeg de wortel, bleekselderij en knoflook toe. Bak de groenten in ± 5 min. zacht en schenk de wijn erbij. Voeg tomaat en aardappel toe en schenk de bouillon erbij. Kook de aardappels met het deksel op de pan in ± 25 min. gaar. Pureer de soep door de draaizeef (of met de staafmixer en dan door een gewone zeef). Breng de gezeefde soep tegen de kook aan en pocheer hierin de garnalen en stukjes witvis in ± 5 min. gaar. Breng de soep op smaak met zout en pernod. bereidingstijd: 1 uur 30 min

Vissoep, Provençaalse- is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept