Italiaanse Bol Met Salade Nicoise

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In het zuiden van Frankrijk verkopen ze over al heerlijke pain bagnat; stokbrood of grote (Italiaanse) bollen gevuld met een rijke salade nicoise: lekker veel sla en andere rauwe groenten. Zo?n pain bagnat is ook thuis snel gemaakt. Snij stukken stokbrood of Italiaanse bollen open en bestrijk de snijvlakken dun met mayonaise. Verdeel er reepjes (ijsberg)sla, reepjes lollo rosso, stukjes tomaat, komkommer en tonijn (uit blik) over. Garneer met olijven en fijngehakte Provencaalse kruiden en sprenkel er olijfolie en citroensap over.

Italiaanse Bol Met Salade Nicoise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept