Laar de kipfilets op kamertemperatuur komen. Bedruppel ze met het citroensapen wrijf ze in met de gedroogde kruiden. Laat kort intrekken. Bak de broodjes in de voorverwarmde oven zonodig af volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de broodjes in de lengte in tweeen en bestrijk de snijvlakken met de olijfolie. Leg de de halve broodjes onder de voorverwarmde grill tot ze beginnen te kleuren en bestrijk ze daarna met de geperste knoflook. Snijd de tommat en de uitgelekte mozzarella elk in zes plakken. Verhit de braadboter in de koekenpan en bak de kipfilets op middelhoog vuur in circa 8 min per kant gaar en bestrooi ze met wat zout en peper. Awerking: Snijd de kipfilets ek in vier schuine plakken. beleg de onderste helft van de broodjes afwisselend met een plak kipfilet, een plak tomaat en een plak mozzarella. Zet de broodjes een paar min. onder de voorverwarmde ovengrill. leg er de brooddeksels naast.
Gevulde Kipfilet Op Knoflookbrood is een recept van Smulweb.nl