Provencaalse Eierschotel

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in de olijfolie de ui ? 5 minuten zacht bakken. - Voeg de courgette, champignons, tomaten, knoflook, tijm, zout en peper toe en laat dit ? 20 minuten zachtjes smoren. - Laat zoveel mogelijk vocht verdampen. - Doe het mengsel over in een ovenschaal. - Maak er 4 kuiltjes in en breek in ieder kuiltje een ei. - Laat de eieren in de oven op 200 C. in ? 8 minuten stollen. - Bestrooi met fijngesneden basilicum. - Serveer met stokbrood of grof boerenbrood.

Provencaalse Eierschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenten-eierschotel
0-10 min -
Bekijk recept
Geurige Eierschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Bonte eierschotel met aardappels, worstjes en ham
0 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept