Vogelnestjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het gehakt met peper, zout, nootmuskaat, provencaalse kruiden en 2 eierdooiers. Meng alles goed door elkaar. Verdeel in 8 gelijke stukken. Breng het gehakt rond het ei en maak een mooie bol. Schik de bollen in een ingeboterde vuurvaste schotel. Leg op elke bol een klontje boter. Bak in de oven : 1/4 uur op 220? en dan gedurende 1/2 uur op 175?. Maak ondertussen de saus : maak een roux van de gesmolten boter en de bloem. Voeg de bouillon toe en laat doorkoken. Doe er het blikje tomatenpuree en de gestoofde champignons bij. Snijd de gehaktballen middendoor, schik ze op een schotel (met de platte kant naar boven) en overgiet met wat saus.

Vogelnestjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vogelnestjes
0-10 min -
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vogelnestjes
0-10 min -
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept