Dubbele Entrecote Met Peper

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het stuk vlees in een schaal. Roer de olie en keryalisaus door elkaar. Giet het mengsel over het vlees en wrijf er de gemengde kruiden en pepers in. Keer het stuk met een tang om zodat het rondom in de marinade bedekt is en laat het 30 min. rusten. Leg het vlees in een hele hete braadpan en laat het op hoog vuur 3 min. per kant bakken. Strooi er wat zout en peper over als het vlees is aangebraden. (voor ′medium′ iets meers min.) Zet het vlees nog 10-12 min. in de oven. Snijdt in plakken.

Dubbele Entrecote Met Peper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Dubbele pompoenkoekjes
15 min Gebak
Bekijk recept