Romige pasta met oesterzwammen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.Veeg de oesterzwammen schoon, snij destelen in stukjes. Snij de helft van de oesterzwammenin repen. Verwijder de zaadlijsten uit depaprika en snij de deze in reepjes. Pel de ui en snij hem in partjes. Verhit de olijfolie in een koekenpanen bak op hoog vuur de hele oesterzwammenmooi bruin, laat het vocht verdampen. Schep deoesterwammen op een bord.
- Fruit de ui in het bakvet zachtjes aan. Bak de paprika ca. 2 minutenmee. Schep de oesterzwamrepen, de steeltjes enhet chilipoeder erdoor en roerbak alles op hoogvuur ca. 3-4 minuten. Voeg zout en peper naarsmaak toe.
- Giet de pasta af, voeg de roomkaas toe en laat de kaas smelten. Schep dan het oesterzwammengsel erdoor. Schep de pasta in 2 diepeborden. Strooi de Parmezaanse kaas en basilicumerover en leg de gebakken oesterzwammen erop. **Schoonmaaktips** - Maak oesterzwammen droog schoon met een doekje, keukenpapier of een borsteltje.
- Wanneer oesterzwammen in ruim water worden gewassen nemen ze veel vocht op dat ze tijdens de bereiding weer loslaten. En dat gaat ten koste van de smaak.

Romige pasta met oesterzwammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept