Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Versnijd de groentjes zeer fijn en laat ze even stoven in de boter. Bestrooi met de bloem en giet hierop vervolgens de fond. Laat gedurende 30 min. zachtjes sudderen.
- Mix de soep en werk af met de halfopgeklopte room en de Geuze. Wanneer de Geuze toegevoegd is, mag de soep niet meer koken.

Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept