Roodbaars met appeltjes in honingroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de witlof en de waterkers. Schil de appel. Snijd de witlof en de appel in fijne reepjes. Meng alles met de waterkers en roer er de vinaigrette door.
- *Maak de saus:* - laat hiervoor de witte wijn en de wijnazijn inkoken met de fijngesnipperde sjalot tot 1/3 van het vocht overblijft. Voeg de honing en de room toe en klop de saus, op een zacht vuurtje, met boter op. Kruid met peper, zout en de peperkorrels.
- Kruid de visfilets met peper en wentel in de bloem. Verhit de boter en bak er de visfilets in. Schik de witlof-waterkerssalade in het midden van elk bord. Schik op de salade de visfilets en giet er voorzichtig de saus rond. Garneer met veldsla.

Roodbaars met appeltjes in honingroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept