Buche van broccoli en gerookte zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een langwerpige, afgeronde vorm met aluminiumfolie en vervolgens met plakjes zalm bekleden. De broccoli beetgaar koken, het water afgieten, de groenten pureren en kruiden met zout en peper. De groentebouillon opwarmen, de boter in de bouillon laten smelten, citroensap toevoegen en kruiden met peper en zout. De in koud water geweekte gelatine uitknijpen, oplossen in een weinig warm water, mengen met de bouillon en alles laten afkoelen. De room stijf kloppen en met de broccoli door de opstijvende bouillon spatelen. Het mengsel in de met zalm beklede vorm storten en afdekken door de overlappende zalm en folie. Alles een nacht in de koelkast bewaren. De buche uit de vorm halen, in porties verdelen en versieren met een lepel traag vloeibare room, radijs, veldsla, dille en kaviaar (facultatief). Voor deze bereiding wordt een langwerpige vorm gebruikt, bijvoorbeeld een deegvorm voor stokbrood of de plastieken vorm waarin diepvries bladerdeeg is verpakt.

Buche van broccoli en gerookte zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Toast met geitenkaas, peer en amandel
10 min
Bekijk recept
Buche Gianduja
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Buche exotique
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Buche van broccoli en gerookte zalm
0 min
Bekijk recept