Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De witloofjes laten garen in een scheutje water en citroen, lichtjes gekruid met nootmuskaat, peper en zout. Van de shiitake, oesterzwam en gehakte sjalot een champignonduxelle maken.
- Het geheel in de blender mixen en lichtjes bijkruiden. De ravioli met deze duxelle vullen.
- De witte champignons in dobbelsteentjes snijden. Het witloof in een scheutje hazelnotenolie bakken. De gevulde ravioli pocheren.
- Het witloof warm houden en de pan blussen met de truffeljus. Een scheutje citroensap en hazelnotenolie toevoegen. De warme vinaigrette over het witloof en de ravioli gieten.
- Vervolgens de champigondobbelsteentjes errond strooien en versieren met de wolkjes pom-pom en truffelschijfjes.

Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld Brussels witloof
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd Brussels lof
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brussels Varkenshaasje Met Gueuze En Mosterd
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept