Brugse pita met parelhoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng alle ingrediënten voor de parelhoen (barbecue saus, rode peper, groentensaus, peper, olie, limoensap en suiker). Snij de parelhoenfilets in sneetjes en meng ze er mee. Bak de stukjes in een niet te warme pan. Mix met een staafmixer alle ingrediënten voor de dressing: mayonaise, yoghurt, knoflook en Brugse Blomme kaas. Verwarm de pitabroodjes in de oven, snij ze open en beleg ze met de Brugse Blomme kaas. Verdeel de parelhoen over de broodjes met een paar tomatenschijven, ui en ijsbergsla. Nappeer met de dressing.

Brugse pita met parelhoen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Flensjes met pruimen en mokkaijs
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
brugse stoverij
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met oude Brugse kaas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept