Brochettes van scampi en Sint-Jakobsvruchten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de scampi maar laat de staart en de onderste ring eraan zitten. Spoel de Sint-Jakobsvruchten, droog ze af en wikkel ze elk in een half sneetje spek. Maak brochettes van twee scampi en twee Sint-Jakobsvruchten per stuk. Schil de mango, snij hem in stukjes en doe deze in de mixer. Voeg de kokosmelk en het limoensap toe en mix fijn. Meng er dan de koriander en wat tabasco onder. Meng de kurkuma met de vloeibare margarine en strijk er met behulp van een penseel de brochettes mee in. Rooster ze op de barbecue en kruid ze lichtjes met peper en zout. Dien warm op met de mangosaus.

Brochettes van scampi en Sint-Jakobsvruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept