Bospaddestoelensoep

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de paddestoelen uitlekken en vang het vocht op. Snij de paddestoelen in kleine stukjes en bak ze even aan in een koekenpan. Doe de bouillon samen met het lekvocht en water in een soeppan en voeg de paddestoelen toe. Breng dit aan de kook. Voeg vlak voor het opdienen een scheutje sherry toe (en de tot balletjes gedraaide tartaartjes) en naar smaak peper en zout. Schep de soep in kommen en bestrooi het met een theelepel fijn gesneden bieslook. (Voor gebonden soep: 1 dikke el maizena mengen met 2 el water en al roerend aan de soep toevoegen.)

Bospaddestoelensoep is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bospaddestoelensoep met pikante room
15 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Bospaddestoelensoep Met Sherry
10-20 min -
Bekijk recept
Bospaddestoelensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Bospaddestoelen
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bospaddestoelensoep met pikante room
15 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Romige Bospaddestoelensoep Met Sherry
10-20 min -
Bekijk recept
Bospaddestoelensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Bospaddestoelen
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept