Briochespiesjes met brie en druiven

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leuk voor op een feestje of gewoon een avondje thuis. Voor 8 grote spiesen of 24 kleine spiesjes bestrijk je 4 dikke sneetjes briochebrood (of ma?sbrood) aan beide kanten dun met citroenboter van 50 g zachte boter vermengd met 1 eetlepel geraspte citroenschil en wat citroensap. Snijd elk sneetje in 6 blokjes en bak ze in een droge koekenpan met antia-aanbaklaag knapperig bruin. Snijd 150 g brie in 8 plakken en elke plak in 3 stukken. Was 24 rode druiven en 24 witte druiven en dep ze droog. Steek aan 8 spiesen om en om elk 3 rode druiven, 3 blokjes brioche brood, 3 witte druiven en 3 plakjes brie. Of voor 24 spiesjes om en om 1 rode druif, 1 blokje briochebrood, 1 witte druif en 1 plakje brie. Leg de spiesjes op een schaal.
Voorbereiding
stijd: ca. 15 minuten

Briochespiesjes met brie en druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept