Bolo di pan

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Beboter vier kleine ovenschaaltjes. Week het witbrood in de melk en prak het fijn. Vermeng de bloem met het bakpoeder, een lepel kaneel en twee lepels van de suiker. Roer dit mengsel door het geweekte witbrood. Voeg het ei, het citroensap, de rozijnen en de sukade toe. Roer alles goed door elkaar. Vul de vormpjes met het mengsel en strooi de rest van de suiker en het kaneel er over. Bak ze twintig minuten in een voorverwarmde (200 graden) oven. Serveer de broodtaartjes met een bolletje ijs. Smakelijk !

Bolo di pan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Pretu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept