Boeuf Stroganoff

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees enige uren vooraf in reepjes snijden ter grootte van een pink. Bestrooien met korianderpoeder, zout en peper. Afdekken met rekfolie en in de koelkast laten rusten. De champignons schoonmaken. Zorgvuldig droogdeppen tussen absorberend papier. De paddestoelen in plakken snijden. De boter verhitten in de pan. De champignons fruiten op hoog vuur en overscheppen in een kleine cocotte. Zuinig zouten. Het gekruide vlees kort aanbakken in dezelfde boter. De reepjes vlees op de champignons scheppen. De sjalotten smoren in dezelfde boter. Flamberen met vodka. De vlammen doven met vleesbouillon. De tomatenpuree toevoegen en even laten indampen. De room erdoor mengen. De saus over het vlees gieten in de cocotte. Laten opwarmen gedurende 1 minuut zonder te koken. Dadelijk opdienen. Serveren met fijne deegwaren.

Boeuf Stroganoff is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept