Bief en bier

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Verwarm de margarine en bak hierin het vlees bruin. Bak de ui en de knoflook mee. Giet het bier er bij en roer er de tomatenpuree en wat tijm door. Stoof het vlees met een deksel op de pan 45 minuten. Maak de groente schoon. Snijd de koolrabi in blokjes en de wortelen in plakjes. Doe de groente bij het vlees en stoof het geheel nog 10 minuten. Strooi er royaal klein geknipte peterselie over. Lekker met aardappelen. per persoon : 320 KCAL

Bief en bier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Thaise noedels met waterkers en gemarineerde bief
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode kokoscurry met biefstuk
Bekijk recept
Bief ketjap met spruitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle beef rendang
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept