Bananentaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 180°C.
  • 2 Laat de chocolade smelten op een zeer zacht vuurtje, met twee eetlepels water.
  • 3 Meng in een grote kom de bloem, de suiker, het zout, de gesmolten boter en de eieren.
  • 4 Snijd de bananen uit Costa Rica in plakjes en meng ze onder het beslag.
  • 5 Een cakevorm beboteren alvorens er het deeg in te gieten en de bereiding gedurende 20 minuutjes in een oven van 180°C zetten.
  • 6 De chocoladetaart versieren en in kleine plakjes snijden. Light versie : verminder de dosis suiker en laat de chocolade weg ! Persbericht: Mini chefs kiezen voor de banaan! Stéphanie Simonis

Bananentaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde bananentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde bananentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min - Nagerecht
Bekijk recept