Struisvogelsteaks met picklessausje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de struisvogelsteaks oppervlakkig ontdooien. Snipper de sjalot fijn. Smelt de boter in een braadpan en bak de struisvogelsteaks langs elke zijde goudbruin gedurende 2 min. Leg op een bakplaat en laat een 15-tal min. verder bakken in de oven (200 °C), afhankelijk van de dikte van het vlees (het vlees moet nog rosé zijn). Stoof in dezelfde pan de fijngesnipperde sjalotten glazig. Overgiet na 2 min. met het witbier en laat 3 min. inkoken. ook de room en de pickles bij de sjalotten en kruid naar smaak met peper en zout. Laat op een zacht vuurtje inkoken gedurende ± 3 min. Bind eventueel met instantsausbinder. Verdeel de waterkers over de borden en leg er de gebakken struisvogelsteak op. Dien op met frietjes, het sausje en een tomatenslaatje. Voedingswaarde: Energie 819 kcal - Eiwitten 16,2 g - Vetten 55,3 g - Koolhydraten 61,2 g

Struisvogelsteaks met picklessausje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Struisvogelsteaks met pittige frambozensaus
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde struisvogelsteak met courgette
0 min
Bekijk recept
Struisvogelsteak Stroganoff
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak Stroganoff
0 min
Bekijk recept