Stroganoff runderlapjes

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De grofgehakte uien goudgeel braden in de vetstof een bestrooien met bloem ,de bouillon toevoegen en de saus 15' laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd,zout,citroensap,deglaceren met de vodka.De room toevoegen en er de champignons,de augurkjes en de paprika’s in opkoken. De kleine lapjes vlees braden in vetstof. Het vlees moet vanbinnen rosé blijven,anders wordt het taai. Het uitgebraden vleesvocht mengen met de saus. Het vlees toevoegen maar niet meer laten meekoken. Schik in het midden van een grote ovalen schotel , gekookte rijst , schik daarop de stukjes vlees, schep daarover de saus. Versier de schotel met gehakte peterselie en tomatenschijfjes.

Stroganoff runderlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige soep van rundvlees
35 min, voorbereiden 135 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept