stoofvlees op oude wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in een ruime kookpan de boter smelten en bek het stoofvlees aan alle kanten goudbruin.Kruid met peper en zout. Giet er de bouillon en de pastis bij.Voeg ook de in blokjes gesneden peperkoek toe en roer goed zodat de peperkoek smelt. doe er de uitgelekte flageolets bij,breng aan de kook en laat afgedekt gedurende 1 uur op een zacht vuur sudderen. voeg daarna de schorseneren toe roer om en breng terug tot aan het kookpunt.laat nog 1 uurtje sudderen. De dag zelf 15 minuten kooktijd verwarm uw stoofschotel op een zacht vuurtj.Bind indien nodig met wat instandsausbinder. dien op met deegwaren Deze schotel is ook lekker met varkensstoofvlees en de flageolets kun je vervangen door erwtjes

stoofvlees op oude wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept