Stoofpotje van vis met mosselen, groenten en salie

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De wortelen en courgettes in blokjes snijden Deze groenten beetgaar koken in licht gezouten water en warm houden De ui, selder en prei fijnsnijden en aanstoven in boter De mosselen toevoegen met wat water, witte wijn, tijm en laurier Kruiden met peper en zout, tot de mosselen open koken Het mosselsap door een zeef gieten, de vis er in garen, uithalen en alles warm houden Het sap binden en afsmaken en afwerken met de room De vis, mosselen en groentjes schikken op bord, naperen met saus, afwerken met salieblaadjes en eventueel afwerken met kervelpluksels.

Stoofpotje van vis met mosselen, groenten en salie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept