Stoofpotje van parelhoen en geuze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de parelhoen in stukken, kruid met peper en zout en schroei dicht in hete boter. Pel de zilveruitjes en halveer ze. Haal het bittere hart uit de stronkjes witloof en snijd ze overlangs door. Doe het witloof en de uitjes bij de parelhoen. Kruid met peper en zout en stoof enkele minuten aan. Blus met het bier. Breng aan de kook en laat 25 minuten rustig sudderen. Schil intussen de pastinaken en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Kook de pastinaak gaar in gezouten kokend water. Giet de pastinaak af en doe ze in een keukenrobot. Doe er een flinke klont boter bij en mix tot een gladde puree. Snipper de peterselie en strooi over de parelhoen. Tip : Deze bereiding is ook heerlijk met een hoevekip. Dit recept is van Geert Van Der Bruggen

Stoofpotje van parelhoen en geuze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn met Geuze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
0 min
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept