Stooflappen ala italia

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het in de hete boter rondom bruin,draai het vuur laag en fruit de gesnipperde ui en de uitgeperste teentjes knoflook mee. Voeg de in stukjes gesneden tomaat toe doe hetzelfde met de in stukjes gesneden wortel.
- Meng de suiker en de azijn door elkaar en doe dit in de pan,doe nu hetzelfde met de oregano en basilicum en de laurierblaadjes,voeg 2 kopjes water bij en laat alles ruim 2 uur stoven. Neem daarna het vlees uit de pan en doe het vocht met daarin de groenten en kruiden in een hoge beker (haal de laurierblaadjes eruit).
- Pureer de massa tot een gladde saus .
- Serveer met stokbrood en een lekkere salade.

Stooflappen ala italia is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met paddenstoelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oma's stooflapppen met zilveruitjes
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stooflappen Sucade
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stooflappen Op Provencaalse Wijze
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeren Borsjtsj
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept