Stamppotje met schnitzelreepjes, pesto en broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels met zout ca. 20 minuten op gematigd vuur. Doe na 10 minuten de broccoli in een pan met een laagje kokend water met zout en kook hierin de broccoli ca. 10 minuten. Bestrooi ondertussen de schnitzelreepjes met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de schnitzelreepjes in ca. 5 minuten rondom goudbruin en gaar. Verwarm in een steelpan de melk. Giet de aardappels en broccoli af. Stamp de aardappels fijn en roer de pesto, zure room, melk en 100 g geraspte kaas door de puree. Schep tenslotte de olijven, zongedroogde tomaten, schnitzelreepjes en broccoli door de puree. Verdeel het stamppotje over de borden en garneer het met de pijnboompitten en peterselie.

Stamppotje met schnitzelreepjes, pesto en broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preistamppotje met noten en shii-takes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept