Visschnitzel met olijven en aardappels

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. In koekenpan 4 el olie verhitten. Aardappelschijfjes in 10 min. bakken. Laatste 2 min. ui meebakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en visschnitzels volgens gebruiksaanwijzing bakken. Olijven laten uitlekken. Tomaten wassen, in partjes snijden en met dressing mengen. Olijven halveren, bij aardappels scheppen en even goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels serveren met visschnitzels en tomatensalade.

Visschnitzel met olijven en aardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bietenstamppot met visschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept