Hindegebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus.

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
dag voordien Doe alle ingredienten voor de marinade in een kom en dompel het gebraad er in onder. Laat het afgedekt de hele nacht rusten. Laat de rozijnen weken in de cognac Hak de noten fijn
Voorbereiding
. Haal het vlees uit de marinade en dep goed droog Bak goed aan in de hete boter. Bak verder in een warme oven Laat het witloof gaarstoven. Vul de helften met veenbessen. Laat de sjalot stoven in boter, voeg wildfont toe en laat tot de helft inkoken. Doe er dan de room, rozijnen met cognac en de nootjes bij. Kruiden met peper en zout en kruidentuiltje. Laat nog even goed koken en binden met maizena express. dit is een recept van Jumpi

Hindegebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hindengebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus
0 min
Bekijk recept
Hindegebraad met witloofbootjes en rozijntjessaus
0 min
Bekijk recept

Hindegebraad met wijnsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met bosbessen, appel en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad in een knapperig kleedje, Marsalasaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept