Honing eclairs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zorg ervoor dat de eieren op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 200?C. Vet de bakplaat in. Kook het water zachtjes samen met de boter, de honing en het zout.
- Zeef de bloem en voeg in een keer toe. Roer 2 minuten goed door. Laat het deeg in een kom 5 minuten afkoelen. Klop de eieren er ??n voor ??n door tot een glanzend en stevig deeg. Doe het deeg in een spuitzak (3 cm doorsnede, zonder mondstuk) en spuit op de bakplaat 1 streep per persoon (4 cm lang).
- Bak goudbruin in de oven: 10 minuten op 220?C, 25 minuten op 175?C (open de oven tussentijds niet). Doe de oven uit en zet 10 minuten half open. Neem de ?clairs eruit, laat afkoelen, snij ze in de lengte voor 3/4 open en hol uit. Vul vlak voor het opdienen met een lepel ijs. Serveer de ?clairs met een bolletje ijs en toefjes slagroom.

Honing eclairs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eclairs met aardbeienroom
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept