Holsteiner schnitzel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de schnitzels met peper en zout. Strooi in een diep bord bloem, in een tweede bord het met wat water losgeklopte ei en in een derde bord het paneermeel. Haal de schnitzels eerst door de bloem, vervolgens door het ei en tenslotte door het paneermeel. Druk het paneermeel aan. Laat de ansjovisfilets en kappertjes op een vel keukenpapier uitlekken. Verhit in een koekenpan 6 kneepjes vloeibare margarine. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en bak het vlees op een matig vuur in ca. 10 minuten aan weerszijden gaar en krokant bruin. Bak in een tweede koekenpan de eieren (eventueel in een bakring). Garneer de schnitzels met een gebakken ei, de reepjes ansjovis en kappertjes. Lekker met een groene salade.

Holsteiner schnitzel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Holsteiner schnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Salade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Gehaktschnitzel
20-30 min -
Bekijk recept
Holsteiner Schnitzel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept