Herfstspaghetti

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze. Hak de walnoten grof. Ontvel de tomaten en snijdt ze in blokjes. Snijdt de feta in blokjes. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bak in een pan de spekblokjes uit. Voeg dan de ui en knoflook toe en bak deze even mee. Doe dan de tomaten erbij en laat deze een paar minuten meebakken. Breng de saus op smaak met peper en zout en roer er de peterselie en de walnoten door. Giet de spaghetti af en doe deze in een schaal. Schep de saus over de spaghetti en bestrooi het met de fetablokjes.

Herfstspaghetti is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstspaghetti met walnoten
Bekijk recept

Herfstspaghetti met walnoten
Bekijk recept