Heldere kerriesoep met Chinese groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
(10 min.) Verwarm de zonnebloemolie in een kookpan en doe er de diepgevroren Chinagroenten in. Laat al roerend 2 minuten stoven. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat ongeveer 4 min. zachtjes pruttelen en breng op smaak met 1 eetlepel kerrie. Voeg de mihoen toe en laat nog 3 tot 4 min. heel zachtjes koken, tot de mihoen gaar is. Afwerking Indien gewenst, kunt u de soep verder op smaak brengen met sojasaus. Tip Dit recept kan als basis dienen voor een heerlijke maaltijdsoep. Vermeerder de hoeveelheden: 1,5 L kippenbouillon (3 blokjes opgelost in 1,5 L water), 450 g Chinamix, 80 g mihoen, 1,5 eetl. zonnebloemolie en 1,5 eetl. kerrie. Voeg samen met de mihoen 400 g gekookte kipfilet toe ( dikke sneden, zodat u ze in dobbelsteentjes kunt snijden). Dien op met stokbrood.

Heldere kerriesoep met Chinese groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept