Hazenrug uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de hazenruggen met zout en peper. Verwarmde boter in een braadslede en bak hierin de hazenruggen aan beide zijden bruin. Voeg de prei in ringen, de wijn en de kruiden toe. Plaats de slede in een voorverwarmde oven (175 graden), gedurende ca. 25 minuten. Keer de hazenruggen regelmatig en bedruip ze met het braadvocht. Neem de hazenruggen uit de slede en houd ze warm. Voeg de uitgelekte champignons en de allesbinder toe en verwarm dit nog 5 minuten. Maak de saus op smaak af met zout en peper. Gebraden hazenrug uit de oven met gekookte spruitjes, compote en gekookte aardappelen. Tip: Voeg op het laatst fijngeknipte peterselie en selderie toe.

Hazenrug uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept