Spinaziesoep met tortelloni

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tortelloni in ruim water met zout op laag vuur in 7 min. net niet gaar koken. Tortelloni in vergiet laten uitlekken. In soeppan ui in olie goudbruin fruiten. Uiringen in kom scheppen. Ham in achtergebleven olie in 5 min. knapperig bakken. Knoflook erboven uitpersen en ui weer toevoegen. Bouillon en wijn in pan schenken en aan de kook brengen. Spinazieblokjes door bouillon roeren en nog 5 min. koken. Crème fraîche in soep laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Spinaziesoep in vier diepe borden scheppen en tortelloni erover verdelen.

Spinaziesoep met tortelloni is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse maaltijdgroentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-spinaziesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen-spinaziesoep met Groninger metworst
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-spinaziesoep
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept