Zomerse minestronesoep

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.

Zomerse minestronesoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte minestronesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept