Roodbaarsspiesjes met olijven met witte kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. In braadpan 3 el olie verhitten en ui 1 min fruiten. Risottorijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. Rijst verder volgens gebruiksaanwijzing met bouillon bereiden. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en courgette in 6 min. gaarbakken. Bestrooien met zout en peper. Aspergetips in stukjes snijden en laatste 2 min. met courgette meewarmen. Roodbaarsfilet in de lengte in 8 dikke repen snijden. Vis met zout en peper bestrooien en met olie bestrijken. Olijven en vis (zigzaggend) aan satéstokjes steken. In grillpan of koekenpan vis in 6 min. gaarbakken. Courgette en asperges door risotto scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Spiesen met risotto serveren.

Roodbaarsspiesjes met olijven met witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept