Gevulde kalkoenrolletjes met champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de tomaatjes en de augurkjes uitlekken en snij ze in stukjes. Plet de feta met een vork en vermeng de kaas met de helft van de room. Roer tot een gladde dikke pasta. Meng de kaaspasta met met de uisnippers,de augurkjes,de tomaatjes en de oregano. Sla de kalkoenlapjes tussen twee vellen plasticfolie plat met een houten hamertje. Kruid ze met peper en zout. Bestrijk ze met het kaasmengsel en rol ze zo stevig mogelijk op. Steek ze vast met een houten prikker. Bak de gevulde kalkoenrolletjes rondom aan op een hevig vuur,in de olijfolie. Hou ze warm onder aluminuimfolie. Fruit in dezelfde pan de sjalotsnippers glazig. Strooi er het paddenstoelenpoeder en de bloem bij en schep goed om. Leng aan met de gevogeltefond en roer goed glad. Laat 2 minuten sudderen tegen de kook aan. Doe er de rest van de room bij. Breng op smaak met peper,zout en nootmuskaat. Laat de rolletjes afgedekt in de saus nog 10 minuten zacht sudderen,niet koken! Lekker met peterselieaardappeltjes.

Gevulde kalkoenrolletjes met champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept