Tong op Normandische wijze

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

voor 4 personen, klaar in 30 minuten Bak de schoongemaakte en fijngesneden champignons in 25 g boter. Zet ze opzij.Laat de cider in een grote steelpan voor de helft inkoken. Braad de tongen tegen het einde van de kooktijd aan in 30 g boter. Bereid de saus: roer de overgebleven boter en bloem door de ingekookte cider en klop een paar minuten op gematigd vuur. Draai het vuur nog wat lager en voeg het eigeel, het citroensap en de champignons toe. Kruid met peper en zout. Dien de tongetjes op met een scheutje saus gekookte aardappeltjes.

Tong op Normandische wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met kruidkersmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde tong met wortel en bosui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept