Vogelnestjes in Maderasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ei onder het gehakt mengen en paneermeel toevoegen, alles goed kneden de afgekoelde eieren pellen, het gehakt in 3 verdelen en elk ei met het gehakt omringen in de vorm van het ei door lichtjes geklutst eiwit en daarna door paneermeel wentelen, in een pan rondom goudgeel bakken in een royaal beboterde braadslede doen, en 35 min laten bakken in een aan 220 graden voorverwarmde oven; van tijd tot tijd overgieten met het braadvocht maak ondertussen de saus: ui snipperen, champignons in schijfjes snijden en laten stoven, kruiden met p&z, en naar smaak een paar druppels citroensap toevoegen in een kookpot boter laten smelten en bloem ondermengen; langzaam ½ liter vleesbouillon toevoegen en ondertussen goed blijven roeren tomatenpuree ondermengen, + laurier en tijm alles nog 5 à 10 min zachtjes laten doorkoken, de Maderawijn toevoegen + de gestoofde champignons serveren met aardappelpuree

Vogelnestjes in Maderasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje in maderasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsnier Met Maderasaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Maderasaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vogelnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
30-60 min -
Bekijk recept