Vis op de steengrill

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blokjes vaste vis besprenkelen met dragonazijn en garneren met een takje dille. De sint-jakobsnoten ontvliezen, spoelen, droogdeppen en in een plakje spek rollen. Blokjes vis en eventueel grote garnalen afwisselend met de sint-jakobsnoten op spiesjes steken. Roosteren op de steengrill. Gekookte mosselen afgewisseld met blokjes spek op spiesjes steken en roosteren op de steengrill. Tips: Vastevissoorten: poon, roodbaars, zalm, zeeduivel. Steek een schijfje limoen of courgette tussen de visblokjes. Dit recept komt van Lekker van bij ons

Vis op de steengrill is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Steengrill, gegrilde groenten en aardappel- salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees Met Courgette
20-30 min -
Bekijk recept
Ossehaas Met Paprika En Knoflook
10-20 min -
Bekijk recept
Knoflooksaus
10-20 min -
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept