Vissoep uit le Marche

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak alle vissoorten schoon of laat dit door uw visboer doen. Verhit in een hoge pan met dikke bodem de olijfolie en bak hierin de anjovisfilets met de knoflook. Voeg de tomaten toe en een 1/2 liter water. Voeg de vis toe in volgorde van de benodigde kooktijd. Doe de wijn erbij en eventueel nog wat water zodat de vis geheel bedekt is. Laat de vissoep ongeveer 30 minuten zachtjes pruttelen. Leg het geroosterde brood in een diep bord, giet hierover de vissoep en garneer met peterselie. Tip 1:U kunt i.p.v. vongole uit een potje ook verse kopen in schelp, deze moeten net als mossels nog leven en in deze staat apart van de soep koken en later toevoegen (evt. met schelp). Tip 2:Schenk hier een kruidige, droge witte wijn bij. Tip 3:Deze soep is een echte maaltijdsoep waar u verder niets bij hoeft te eten. Wat er natuurlijk wel lekker bij combineert is crostini met olijvenpasta of rode pesto.

Vissoep uit le Marche is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep Uit Le Marche
0-10 min -
Bekijk recept
Vissoep uit le Marche
0 min
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept