Visserssoep met witbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De wortel en de prei schoonmaken en in luciferdunne reepjes snijden.
- De zalm schoonmaken en in blokjes van +/- 2 cm snijden. De visbouillon en het bier tegen de kook aan brengen en de wortel en de prei ? 4 minuten hierin koken.
- De zalm, de gamba's en de garnalen toevoegen en +/- 3 minuten meekoken.
- Op smaak brengen met paprika, zout en peper.
- In een kom de eierdooiers met de slagroom losroeren. Een beetje hete soep erdoor roeren en vervolgens het eiermengsel door de soep roeren, niet meer laten koken! - De dille erboven fijnknippen.

Visserssoep met witbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visserssoep
0 min
Bekijk recept