vruchtenbroodjes (glutenvrij)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: In kom broodmix doen. Dubbeldrank, boter en 0,75 dl handwarm water toevoegen. Deeg kneden en twee keer ca. 15 min. laten rijzen (vlgns. gebruiksaanwijzing verpakking). Bakplaat invetten. Abrikozen wassen en in kleine stukjes snijden. In kommetje sukade en glutenvrije bloem door elkaar scheppen. Abrikozen en sukade door deeg kneden. Aanrecht bestuiven met bloem. Deeg in acht porties verdelen. van elke portie deeg ovaal broodje vormen. Op bakplaat leggen. Afdekken met plasticfolie. Op warme plaats nog ca. 30 min. laten rijzen. Intussen oven voorverwarmen op 225 graden of gasovenstand

5. Met een mes in bovenkant broodjes in lengte inkeping maken. Broodjes in midden van oven in ca. 15 minuten lichtbruin en gaar bakken. Op taartrooster laten afkoelen. Smakelijk ! Serveertips: Bestrooien met poedersuiker.

vruchtenbroodjes (glutenvrij) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept