Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden. Spaghetti in ruim water met zout in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli in andere pan in 5 min. beetgaar koken. Spek in blokjes snijden. In wok spekblokjes eerst zachtjes uitbakken, dan knapperig bruinbakken. Intussen broccoli in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In schaal 1-2 el citroensap met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Broccoli erdoor scheppen. Spekblokjes uit pan nemen. In bakvet bosuitjes 2 min. roerbakken. Roomkaas, melk en citroenrasp erdoor roeren en al roerend verwarmen tot gladde saus. Spaghetti afgieten en met spekjes door saus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met broccolisalade.

Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Penne met tonijnsaus en broccolisalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept