Vegetarische saté met selderij-appelsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis. Snijd de ongeschilde appel in plakjes. Roer in een schaal de slasaus glad met 11/2 el water. Meng de bleekselderij en de ui erdoor en breng de salade op smaak met peper en zout.
  • 2 Rijg de gegrilde stukjes aan satéstokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de saté 2-3 min., draai regelmatig met een kooktang. Voeg de roerbaksaus toe en verwarm de saus 4-5 min. op matig vuur. 3 Verdeel de rijst met vegetarische saté over 4 borden. Schep de salade erbij.

Vegetarische saté met selderij-appelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kiwi-appelsalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Toastje paling met appelsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Spek-geitenkaaspannenkoek met appelsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept