Gebakken vis met tonijntapenade

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.

Gebakken vis met tonijntapenade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijntapenade met tomaat
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn voor de kleintjes
30 min-
Bekijk recept
Tonijntapenade met kappertjes
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crostini's met tonijntapenade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept